Trimmaajat

Anitta "Ani" Salenius

"Olen trimmannut koiria päätyökseni vuodesta 1984 asti. Työni on ollut luonnollinen jatke jo lapsena alkaneelle koiraharrastukselle.

Kenneltyttönä työskentely, Terrierijuniorit, näyttelyissä käynti ja kaikki mahdollinen koiriin liittyvä puuhastelu veivät nuorena vapaa-aikani, ja vuosien varrella kaikki trimmattavat rodut ovat tulleet tutuiksi.

Olen suorittanut Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin ja kasvattanut muutaman villakoirapentueen. Lisäksi olen toiminut aktiivisesti devon rex -rotuisten kissojen parissa. Nykyisin kotonani on 5 eläkeläiskissaa."

ani.jpg

Emilia Savolainen

"Koiraharrastukseni sai alkunsa jo ala-asteikäisenä. Ystävien ja tuttavien koirien kautta tutustuin agilityyn, tokoon sekä myöhemmin näyttelytoimintaan. Trimmaamisen aloitin tutun westie-kasvattajan opissa ja häneltä sain myös ensimmäisen westieni. Olen toiminut luottamustehtävissä Westie-kerhossa ja ollut vetäjänä trimmauskursseilla. Tällä hetkellä minulla on kotona whippet-teini, jonka kanssa harrastamme näyttelyitä, rally-tokoa sekä vinttikoirien ratajuoksua.

Olen suorittanut eläintenhoitajan/trimmaajan ammattitutkinnon. Toimin myös trimmaus-alan näyttötutkintojen arvioijana. Kokopäiväisenä trimmaajana olen työskennellyt Helsingin Koiratrimmaamossa vuodesta 2003. Trimmaan kaikkia rotuja ja erikoisosaamistani ovat nypittävät westiet."

emmi_2.jpg

Jaana Aahe (entinen Särelä)

"Valmistuin koirien trimmaajaksi ja lemmikkieläinhoitajaksi Australiassa vuonna 2010. Aloitin heti työt trimmaajana ja vuonna 2011 Suomeen palattuani jatkoin Helsingin Koiratrimmaamossa. Trimmaan leikattavia/ajeltavia koiria ja myös joitain nypittäviä rotuja. Kasvatan pienimuotoisesti mittelspitzejä ja toivottavasti tulevaisuudessa myös saksanpaimenkoiria.

Kävin Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin vuonna 2014 ja kennelnimi Ginga´s minulle myönnettiin vuonna 2015. Ensimmäinen Ginga´s pentue syntyi tammikuussa 2016. Koiralaumaani kuuluu mittelspitz, pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira sekä neljä saksanpaimenkoiraa. Koirien kanssa on tullut kokeiltua monenlaista harrastamista. Tällä hetkellä päälajeinamme ovat Toko, metsäjälki ja suojelu. Näyttelyissä käymme säännöllisesti, useita kertoja vuodessa."

jaana_s_2.jpg

Helsingin Koiratrimmaamo, Viipurinkatu 18, Helsinki (09) 146 2431 helsingin.koiratrimmaamo@gmail.com